Aanmelden

Als onafhankelijke patiëntenorganisatie is de steun van u als patiënt onmisbaar.Wij stellen uw deelname en bijdrage aan de Stichting Dupuytren Nederland buitengewoon op prijs!

Deelname aan de stichting kost 25 euro per kalenderjaar.

Waarom deelnemer worden?

Hoe meer aangesloten deelnemers (donateurs) de stichting heeft, hoe sterker de positie ervan wordt. Meer aangesloten deelnemers betekent meer activiteiten en meer invloed op onderzoek, behandeling en vergoedingen voor de ziekte van Dupuytren, Ledderhose en Peyronie. Als aangesloten deelnemer heeft u bovendien zelf invloed op zaken waarvan u vindt dat ze belangrijk zijn. Aangesloten deelnemers ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan de jaarlijkse bijeenkomst.

Bij aanmelding ontvangt u het magazine van de Stichting Dupuytren Nederland.

Via onderstaande knop kunt u het formulier invullen en wordt u aangesloten deelnemer. U steunt dan direct de stichting Dupuytren Nederland.

Uw bijdrage

De jaarlijkse bijdrage voor deelname aan de stichting Dupuytren Nederland bedraagt 25 euro per kalenderjaar. De bijdrage is bewust laag gehouden, zodat zo veel mogelijk patiënten deelnemer kunnen worden van de stichting.

Aanmeldingen vanaf 1 november gelden ook voor het daaropvolgende kalenderjaar.

Wilt u zich afmelden als aangesloten deelnemer? Stuur dan een mail aan info@dupuytren-nederland.nl ovv ‘Afmelding aangesloten deelnemer’.